Myydään

Päättymätön Juhannus "Kemi"


Onko sinulla ainoan koiran paikka avoinna vierelläsi? Oletko kiinnostunut puuhaamaan / harrastamaan koiran kanssa? Kemi saattaa olla sinua varten!

Kemi on pian 3 vuotta täyttävä urosbortsu, joka etsii itselleen omaa ihmistä. Tämä hurmaava heppu saa kaikille hymyn huulille omalla iloisella elämänasenteellaan, mutta osaa myös toimittaa kainalokoiran virkaa moitteettomasti. Kemillä riittää aivo- ja työskentelykapasiteettia erilaisiin lajeihin ja se nauttii ihmisen kanssa tekemisestä yhdessä. Se on siis helppo yksilö, jolle sopii aina kaikki! Se palkkautuu niin ruoalla kuin lelullakin, tykkää käyttää nenäänsä ja alkeet sille on laitettu alkuun niin rally-tokoon, vetolajeihin kuin paimennukseenkin. Jälkimmäisen suorittamisesta vain alkaa olla sen verran aikaa, että sen saa aloittaa melkolailla alusta, mutta palo hommaan löytyy kyllä.

Nuorella miehellä riittää virtaa, kuten asiaan kuuluu, mutta silti rauhoittuminen kotioloihin ei ole mikään ongelma. Kemi myös rakastaa matkustaa autossa, sillä usein se on matka uusiin (tai vanhoihin) seikkailuihin! Se ei omaa riistaviettiä, joten sen kanssa on helppoa samoilla metsiköissä. Sillä ei myöksään ole kiinnostusta autoja tai muitakaan kulkuneuvoja kohtaan väärällä tavalla.

Miksi ainoaksi koiraksi?

Vaikka Kemi on hyväntuulinen, hauska ja ystävällinen heppu, sillä on harmittavan intensiivinen tapa kytätä toisia koiria etenkin lenkeillä. Tämä kyttääminen on siinä syvällä, eikä näin ollen lähde siitä kokonaan pois. Katsomme tämän asian olevan stressaava niin Kemille itselleen kuin koirakavereillekin, joka on ainoa ja tärkeä syy sille, että tulevassa kodissa Kemi saa olla ainoa silmäterä. Tämä on myös Kemin ainoa huono puoli. Muuta negatiivista ei siitä löydy edes suurennuslasilla.
 

Lisätietoja: jepu.rakkavaara@gmail.com tai Whatsapp 0400422511 (huom. En vastaa puheluihin hankalien työaikojen takia)